BLI MEDLEM

 MIN MIC ÄR ÖPPEN  

 FÖR ALLA PÅ HISINGEN 

 OAVSETT BAKGRUND 

ENGAGERA DIG I MIN MIC

Alla personer mellan 12 och 25 år som bor på Hisingen och är intresserade av att bidra till Min Mics verksamhet och delar föreningens syn på demokrati och medieetik kan bli medlemmar. Andra personer som bor på Hisingen kan bli stödmedlemmar. Skillnaden mellan en "vanlig" medlem och en stödmedlem är att vanliga medlemmar får vara med och bestämma i föreningen, till exempel vad föreningen ska lägga sina pengar på och hur podden ska göras, medan stödmedlemmar är med eftersom de tycker att föreningen gör ett bra jobb och gärna vill bidra med sin medlemsavgift och få information om arbetet (men de får alltså inte vara med och bestämma). Du kan läsa om det här i föreningens stadgar.

Förutom "vanliga" medlemmar och stödmedlemmar finns det även redaktionsmedlemmar. Det är dessa som gör själva podden och för att bli en redaktionsmedlem finns ett särskilt förfarande, kontakta någon av arbetsledarna om du är intresserad av att veta mer om det! Bra att veta är att man inte får någon lön för redaktionsarbetet, däremot kan det bli aktuellt med ersättning för andra uppdrag men det är inte aktuellt precis just nu.

Även vanliga medlemmar kan göra enskilda inslag för podden, har du en idé om vad du skulle vilja göra om så kontakta någon i redaktionen som du känner eller någon av arbetsledarna.

Vill du bli medlem så fyll i den här intresseanmälan och läs mer här om olika datum och sånt.

KAN VI BERÄTTA OM MIN MIC HOS ER?

Eftersom Min Mic vänder sig till alla på Hisingen så besöker vi gärna skolor, fritidsgårdar, arbetsplatser, och så vidare för att berätta om det vi gör och få fler att engagera sig i att skapa en podd för Hisingen. Ring eller mejla oss gärna, du hittar kontaktuppgifter i menyn längst upp!